Conducătorul partidului a vizitat, astăzi, Iaşii!

Tovarăşul secretar-general al partidului, Marcel Ion Ciolacu, a vizitat , azi, municipiul Iaşi.El s-a întîlnit cu oameni ai muncii şi reprezentanţi ai tineretului studios.

În jurul prînzului, Marcel Ciolacu a luat parte la plenara judeţeană a partidului, în care au fost aleşi secretarii judeţean, respectiv municipal. La dorinţa maselor mari de membri de partid, Bogdan Bălănişcu, la municipiu, şi Bogdan Cojocaru, la judeţ, au candidat singuri, dînd astfel o palmă usturătoare elementelor capitalist-burgheze existente încă în societatea noastră care insinuau că atunci cînd candidezi de unul singur nu sînt, de fapt, alegeri.

În cuvîntul său adresat participanţilor, tovarăşul Marcel Ion Ciolacu a repetat constant ce s-a făcut sub augusta sa conducere, adică nimic, şi a schiţat planuri pentru ce se va face în viitor, adică tot nimic.

La final, Ciolacu s-a întîlnit cu secretarii din partid din comunele judeţelui.

Bun, gata cu harneala.

1. Chiar nu s-au găsit doi agarici în tot PSD Iaşi să-i concureze, fie şi de sanchi, pe cei doi dinainte aleşi? Măcar aşa, să se dea o impresie, fie ea şi rizibilă, de democraţie de partid?

2. Din moment ce mascarada asta era pregătită de multişor, ce a căutat Ciolacu la Iaşi? Să facă ce? Să-i numească pe cei doi? O putea face şi de la Bucureşti printr-un simplu telefon. Economisea timp şi bani.

3. Întrunirea s-a ţinut la hotel Astoria, care este proprietatea consilierului judeţean Stanciu. Să fie ăsta un semnal al reintrării acestuia în graţiile conducerii de la Bucureşti sau e sacrificul financiar ce trebuia făcut pentru un nou mandat de consilier judeţean? Ar fi al şaselea, un adevărat record naţional.Pentru că la cele două camere ale parlamentului îi cam dă cu zecimale şi perioadă lui Stanciu, că locurile sînt cam deja ocupate.

Trimiteti mai departe