O ia Ciolacu pe urmele lui Dragnea?

Fostul şef social-democrat Liviu Dragnea a fost urît de un segment al populaţiei pentru că înainte de alegerile din 2016 a dat, nu el, ci interpusul, o hotărîre prin care se putea trece în voia cea bună de la un partid la altul fără risc de a-ţi pierde mandatul de primar. Numai în judeţul Iaşi au fost destui care au trecut de la liberali la social-democraţi. De, dacă interesele comunităţii (citeşte ,ale lor) o cereau…Între timp , unii au revenit, că în 2020 totul părea a fi liberal pentru mult timp.

Nu înţeleg ce vrea Ciolacu. Să-şi scoată toată populaţia în cap? Chestia asta , cum am arătat mai sus, cu luatul de la alţii ca să fim noi tari, a mai fost. Şi n-a fost primită bine. O şmecherie ,că asta este, merge o singură dată în aceeaşi formă. Dacă vrei să o mai faci odată, măcar schimbă ceva.

Decizia PSD-PNL ar putea face şi ceva bun. Traseiştii fiind împărţiţi între cele două partide, celelalte formaţiuni politice, pentru a-i învinge, vor trebui să iasă cu ceva deosebit.Adică cu gospodari, cu oameni ai comunităţii, cu oamenii care nu pot fi agăţaţi cu dosare. E adevărat, timpul pentru a-i găsi e scurt, dar nu-i mare problemă. Traseiştii şi yes-men-ii sînt toţi grămadă într-o parte. Trebuie doar triaţi ceilalţi.

Şi cînd te gîndeşti că Marcel Ciolacu zicea că e altceva!

Trimiteti mai departe