Chestiunea zilei(V)

Gata, am avut şi moţiune de cenzură. Exerciţiu de imagine produs de PSD. Atît şi nimic mai mult.Se ştia dinainte că va pica. PSD a dorit să arate că există. În realitate, nu a făcut altceva decît să întărească majoritatea PNL-USR_UDMR. PSD a făcut ceva ce nu se face. Sun Tzu, (strategul chinez din antichitate), spunea o chestie interesantă(dealtfel, unica, în opinia mea): nu începe un război dacă nu eşti sigur că îl vei cîştiga.PSD s-a băgat doar pentru a da bine la alegători:combatem domle. Prostii. Nu combateţi nimic. Sunteţi o adunătură de pomanagii şi arivişti la fel ca liberalii. Nici usr-iştii nu-s mai breji.
Dar, cică, aşa e jocul democratic. Trebuie să arătăm poporului că se luptă pentru el. Da, sigur. Ciolacu, cel mai lipsit de carismă şi de discurs politic lider din istoria PSD(pînă şi Geoană lega mai bine vorbele!) a bifat o acţiune şi atît. Acum stă şi aşteaptă ca liberalii şi usr-iştii să-şi dea cu stîngul în dreptul. Nici o problemă. O fac zilnic.

Concluzii: durere în paişpe din partea întreg spectrului politic. Da, fac chestii pentru că lumea ştie că trebuie făcute.Liberalii i-au schimbat pe social-democraţi. Zero. Peste trei ani s-ar putea să aibe loc rocada, chit că alde Ciolacu, Fifor et company par nişte simple păpuşele de lut, lipsite de viaţă. Tot zero va fi şi atunci.

Mi-e greaţă să vă spun că trebuie schimbată clasa politică. Priviţi usr-plus-iştii. Şi atunci? Nu ştiu!

Trimiteti mai departe