Cîteva vorbe despre crimele de la Oneşti!

Un băiat de 68 de ani a omorît doi ostatici într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău.
Asta e ştirea seacă.
De fapt, asta e tot.
Că justiţia nu i-a dat dreptatea pe care o vroia , că ar fi fost dus cu capul, astea sînt simple poveşti. Rămîn cei doi morţi care nu aveau nici o treabă cu nimeni şi nimic.
Poliţia română( pe ale cărei maşini este pictat foarte frumos doar Poliţia, că dacă spui şi română e caca!) a stat la taclale cu frustatul timp de vreo cinci ore. După care, Nea Caisă i-a executat , lejer, pe cei doi ostatici. Astea sînt faptele.

Spălătorii de imagine ai Poliţiei au început imediat treaba. Că aia, că aialată. M-a buşit rîsul(deşi nu ar fi fost cazul , respect pentru morţi) că muncitorii ar fi fost ucişi că l-ar fi atacat pe răpitor. Nemaipomenită explicaţie. Adică, vezi Doamne, dacă nu ar fi făcut asta, bravii noştri poliţişti(care fug lejer, sau dau prin staţie, dacă vreo doi rromi li se pun , cu tupeu, în faţă) ar fi rezolvat situaţia.

Lăsăm poveştile. Astea-s pentru copii şi pentru idioţi.
Avem un stat care nu ne poate proteja. Poliţia şi jandarmii sînt tari cînd au oameni obişnuiţi în faţă. Cînd treaba se împute, dau rasol. De ce? Nu ştim. Totuşi, lipsă de profesionalism, lipsă de dedicaţie faţă de meserie, durere în patru litere(începe cu p!) pentru cei care le plătesc, prin taxele impuse de stat, leafa.

Atît! Greaţă. Greaţă mare. Mai mult nu este de spus!

Trimiteti mai departe