Poveşti nemuritoare! Autor:Ludovic Orban!

N-am mai tras de mult o porţie aşa bună de rîs!
N-am avut treabă şi am stat să ascult(de văzut, nu, că mă uitam în altă parte!) discursul televizat al prim-ministrului Ludovic Orban.S-a umflat rînza în mine, nu alta. De bucurie, de speranţă.Se va face tot, dar absolut tot. Tot ce vor românii de vreo 30 de ani e pe ţavă. Vrem aia? Se va face! Vrem cealaltă? Ei, cum nu, e prinsă în programul de guvernare. Chiar şi ailaltă? Sigur, no doubt about it.Dar cam de pe cînd? Azi? Nu, că n-avem timp. Mîine? Nici, că tre să ne organizăm. Cam de pe poîmîine încolo, vă anunţăm noi cînd. Voi staţi şi aşteptaţi. Că asta faceţi de 30 de ani, aţi căpătat experienţă.
Discurs electoral al guvernului PNL. Se promite marea cu sarea.Pînă acum am avut doar nasoale. Ne-am împrumutat în draci şi nu ştim pentru ce. Panarama de Cîţu nu vine să dea explicaţii că nu vrea, n-are timp etc.Se simte miros de tăieri de salarii la bugetari.Măriri de pensii, de alocaţii? Hai, băi , staţi în bancă voastră. Ni se explică de ce nu se poate. Asta primim de 30 de ani.Explicaţii.Revenind la bugetari, trebuie să-i ardem, că, nu-i aşa , discriminăm pe cei care lucrează la privat. În treacăt fie vorba, cine dracu lucrează la privat, că mai totul este în continuare închis?
Nu-i deranj pentru asta şi pentru celalte. Să promiţi nu-i lucru greu, trebuie doar să găseşti dobitoci care să pună botul. Doar nu degeaba e vorba aia veche românească:”deşteptul promite şi prostul trage nădejdea”.
Una peste alta, PNL a intrat în campanie de la cel mai înalt nivel. Dăscălimea, vînzătorii de îngheţată şi legume din pieţele agroalimentare,baza activului PNL, vor să o pună de mămăligă, că e greu în sărăcie. Trebuie doar să le daţi votul. Atît. Nu-i greu de făcut. Şi după aia veţi vedea şi români bogaţi şi fericiţi. Ei, nu voi!

Trimiteti mai departe