Părea o glumă, dar nu mai e! Camelia Gavrilă, candidat PSD la primăria Iaşi!

Zvonurile care o dădeau pe Camelia Gavrilă drept înlocuitoare a doctorului Tudor Ciuhodaru în postura de candidat al PSD la primăria Iaşi s-au adeverit!
Fosta liberală va fi vîrful de lance al social-democraţilor în tentativa de a recupera scaunul de primar al Iaşului.Un vîrf de lance cam tocit, totuşi, Gavrilă nefăcîndu-se remarcată prin nimic în mandatul de parlamentar ce stă să se încheie. Asta dacă omitem comunicate de presă livrate într-un ritm sufocant, dar şi plictisitor, în care erau abordate absolut toate temele posibile, doar, doar va da bine la public.
Că Gavrilă nu va cîştiga primăria Iaşi ne este tot atît de clar ca şi că soarele va răsări mîine dimineaţă.Dar care să fi fost planurile strategilor PSD cînd au făcut această mutare? În opinia noastră, considerînd bătălia pentru primărie pierdută, au hotărît să bage în faţă pe cineva care nu aparţine nici uneia din taberele care se luptă în PSD Iaşi. Se păstrează status-quo-ul, urmînd ca bătălia finală să se dea pe listele de la alegerile parlamentare. Cît priveşte pe Tudor Ciuhodaru, este posibil ca el însuşi să nu vrea să intre într-o bătălie pe care a considerat-o pierdută din start sau strategii PSD să se fi gîndit să-i conserve imaginea pentru evenimente electorale ulterioare.
Una peste alta, Gavrilă este un pion împins în faţă pentru a fi sacrificat.S-a făcut cu înţelegerea de către ea a situaţiei, caz în care ar trebui să primească un ceva anume la schimb sau s-a băgat la înaintare doar din orgoliu, nu ştim!

Trimiteti mai departe