Nişte păcălici se joacă cu unitatea statală a României!

N-avem decît 100 de ani de cînd ne-am strîns toţi laolaltă şi nişte găşti de de idioţi pun de un separatism.

Boc, cel care îl spăla zi şi noapte la fund (cur!) pe Băsescu, şi alţi vreo patru agarici din Transilvania au pus-o de un mic separatism , în aplauzele PaNL, a cărui membri sînt alături de românul neaoş Ludovic Orban.
Mi se suie sîngele în cap. Bunicul meu, Ilie Iliescu, ca şi mine, îi port numele, a luptat şi la Măreşeşti(l-au luat în 1914) şi în războiul româno-maghiar din 1919.Nu cred că era vreun naţionalist român. I s-a pus arma în mînă , şi, ca orice soldat român, a respecta ordinele aşa cum i s-au dat şi le-a executat.

Taică-miu a luptta şi el în Transilvania. La 23 august 1944 era grănicer la Braşov şi li s-a dat ordin să atace pichetele de grăniceri maghiari. A făcut-o, că aşa a fost ordinul. Pentru fraţii din Ardeal, chit cp , probabil, îl durea fix în cur de ei. Dar a făcut-o.

Acum auzim, prin vocea celor cîţiva agarici de primari liberali că le-ar pute de România.Fac ceva pe voi!. Bunicul meu şi tatăl meu şi-au riscat viaţa ca voi, nişte agarici de doi lei, să puteţi să vă spuneţi rahaturile în română, nu în maghiară. Mă p… pe voi.

Mai nou şi moldovenii mei au pus de o alianţă. Penibilul primar al Iaşului, Mihai Chirica, cel ce de vreo doi ani dă doar din gură, dar nimic concret. împreună cu alţi agarici, au pus de o alianţă pentru Moldova.

Avem o alianţă pentru Transilvania, una pentru Moldova, mai trebuie pentru Muntenia, Oltenia şi Dobrogea şi am pus-o. Îm an de centenar! Bravo nouă!

Trimiteti mai departe