Bălăcăreală, în loc de moţiune de cenzură! Autor, un distins deputat PNL!

Am aruncat şi eu un ochi, azi, pe dezbaterile televizate relativ la moţiunea de cenzură depusă de PaNL. După ce umblasem teleleu toată dimineaţa. Între două înghiţituri din sticla de votcă(de jumate!) , asezonate cu cu cîte un bot de bere (pentru gust!) am stat şi am văzut şi ce spun şi petenţii şi defenderii(nr. romgleză-înseamnă cei care se apără!). Şi l-am urmărit cu mare interes pe unul de PNL(aşa mare interes că eram gata să cobor din casă să mai iau o sticlă de votcă, dar m-am răzgîndit!) zis Florin(sau cam aşa ceva, că totul e aproximativ!)Roman. Ce zicea omul? Că era tare, tare de tot. A făcut-o pe Dăncilă în toate felurile. Nu ştie să citească, recte e analfabetă, nu ştie să vorbească , nu ştie nici o limbă străină. Într-o concluzie(aproximativă!) că e proastă bîtă. A improşcat-o cu atît de mult rahat că ne mirăm că nu a spus că Dăncilă face strada pe timp de noapte (cu onorariul aferent precizat, desigur!)

Acuma, noi am putea spune despre galantul parlamentar liberal că e un dobitoc, dar nu o vom face. Este alesul poporului şi nu ne putem permite să-l jignim. Am putea spune şi că suferă de retard sever, dar nici asta nu o vom face pentru că nu sîntem medici şi nu avem expertiză în domeniu.Aşa că nu spunem nimic! Constatăm doar tona de cîcat(vai, ce cuvînt urît!) trîntită în capul premierului.

Acuma, pe bune. Jignirile astea(reciproce!) e musai să înceteze. Nu putem reface o ţară turnîndu-ne căcat unii în capul altora. Nu-ţi convine ceva la guvern, zi ce, pe concrete, nu pe avioane. Zi, nu-i bun aia şi aia şi aia. Şi mai zi şi de ce nu-i bun. Şi mai zi şi ce propui tu ca alternativă. Că altfel totul e o simplă bălăcărealaă generală.

Gata, am încheiat că am treabă. M-a chemat cineva la o secărică. Nu pot să-l refuz!

Trimiteti mai departe