Viorel Blăjuţ: ” Nu mi s-a propus o funcţie de conducere, dar mă voi conforma cerinţelor partidului”!

Ultimele evenimente legate de Organizaţia municipală a PSD Iaşi, cum ar fi votul din ultima şedinţă a Consiliului Local, precum şi joaca de-a ”uite demisia, nu e demisia” a preşedintelui interimar al organizaţiei, Paul Boişteanu, au întărit convingerea că acolo se vor produce în scurt timp schimbări de leadership. Numele cel mai vehiculat, sigur, pe la colţ de stradă şi la discuţii informale la o cafea, este cel al fostului deputat Viorel Blăjuţ.

Contactat telefonic, Blăjuţ a negat că ar avea cunoştinţă de astfel de planuri, dar s-a declarat disponibil pentru orice activitate politică îi va cere partidul din care face parte.”Eu sînt în concediu, la Jupiter, şi nu am auzit vorbindu-se despre aşa ceva. Deocamdată, îmi desfăşor activitatea în cadrul Fundaţiei social-democrate Iaşi, pe care o conduc, deci, am treabă suficientă. Pe de altă parte, eu nu mai sînt independent, sînt membru PSD, aşa că, dacă mi se va cere un ceva anume, mă voi conforma.” a spus Blăjuţ.

Decizia conducerii judeţene a PSD în ce priveşte situaţia din organizaţia municipală va fi luată, cel mai probabil, în a doua parte a lunii august, cînd în cadrul forului de conducere judeţean se va discuta şi acest subiect.

Trimiteti mai departe