Ştiţi ce salariu a avut Bianca Drăguşanu în perioada în care a lucrat pentru Kanal D? N-o să vă vină să credeţi!

Bianca Drăgușanu este istorie pentru emisiunea “Te vreau lângă mine”, după ce a încheiat conturile cu Kanal D. La doar câteva ore distanță de anunțul despărțirii, a fost făcut public și salariul pe care blonda în încasa. Fosta parteneră a lui Victor Slav avea o remunerație lunară de 12.000 de euro!

Un salariu extraordinar de mare dacă ținem cont de profilul emisiunii. Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Kanal D deoarece a hotărât să petreacă mai mult timp alături de fetița ei, Natalia Sofia. Încetarea contractului a venit în același timp cu terminarea sezonului ”Te vreau lângă mine”.

Bianca Drăgușanu a venit la cârma emisiunii de la Kanal D, după ce Gabriela Cristea a intrat în concediu de maternitate și apoi nu s-a mai întors. Vedeta nu duce lipsa banilor sau lipsa altor contracte pentru că aceasta are un atelier de haine de care se ocupă singură și mai multe contracte de imagine, conform viva.ro.

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a trecut prin multe schimbări. Prezentatoarea TV s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Victor Slav, iar apoi l-a întâlnit pe Tristan Tate, un bărbat care a reușit să o facă pe vedetă să-l lase pe tatăl fetiței sale.

(cancan.ro)

Trimiteti mai departe