A fost stabilită componenţa delegaţiei PSD Iaşi la Congresul extraordinar din 10 martie!

PSD Iaşi a aprobat, azi, într-o şedinţă extraordinară, componenţa delegaţiei ce va participa la Congresul extraordinar al partidului din 10 martie.

”Vom fi 146 de delegaţi. Vor merge toţi primarii noştri din judeţ, preşedinţi de organizaţii, toţi parlamentarii, consilieri locali şi consilieri judeţeni. Sigur că nu vor participa toţi consilierii şi şefii de organizaţii, că ar fi un număr prea mare, ci doar o parte din ei.” a spus preşedintele executiv al PSD Iaşi, senatorul Victorel Lupu.Deocamdată delegaţia ieşeană nu şi-a stabilit o listă de priorităţi pentru Congres.”Luni va avea loc o şedinţă de Comitet Executiv Naţional şi acolo se va stabili ordinea de zi a Congresului. După ce o vom primi şi o vom studia, vom hotărî dacă este necesar un Comitet Executiv Judeţean Extraordinar pentru a vedea dacă este nevoie de adera la ceva sau de a ne poziţiona în vreun fel.” a mai spus Lupu.

Senatorul ieşean a mai spus că la întîlnirea de astăzi nu s-a discutat nimic despre numele viitorului viceprimar al municipiului dar că, cel mai probabil, acesta va fi unul dintre cei 14 consilieri ai partidului. ”Avem încredere în ei, doar sînt ai noştri” a mai spus Victorel Lupu.

Trimiteti mai departe