Băiat de 13 ani ţinut ca un cîine, torturat, violat şi ucis!Mama lui ştia cine-i ucigaşul, dar nu a scos o vorbă!

Dumnezeule! Un adolescent de 13 ani a avut parte de o moarte cumplita. Baiatul a fost fortat sa doarma intr-o cusca de caine, inainte sa fie abuzat sexual, ars si batut pana si-a dat ultima suflare.
Trupul lui neinsufletit a fost apoi ingropat la marginea unei paduri. Jeremiah Valencia a fost descoperit de cativa trecatori, iar politistii s-au socat cand au vazut in ce hal a fost mutilat bietul copil.
Vinovat de aceste atrocitati este chiar iubitul mamei sale, Thomas Wayne Ferguson. Barbatul este suspectul principal pentru moartea adolescentului. De asemenea, si mama baiatului, Tracy Ann Pena, a fost acuzata in trecut de abuz asupra minorilui, iar in momentul in care Jeremiah a fost gasit mort, ea se afla in puscarie.

Socant este faptul ca aceasta stia ca fiul ei a fost ucis cu sange rece de partenerul ei, insa nu a divulgat nimic. Anchetatorii au reusit sa faca lumina in acest caz si sa dea de urma adevaratului agresor, dupa ce un coleg de celula al mamei lui Jeremiah a marturisit ca a vorbit cu Tracy Ann si ca i-a dat detalii despre moartea copilului.
La audieri, femeia a declarat socata ca i-a fost frica de iubitul ei, care a obligat-o sa il ingroape pe fiul sau. Mai mult de atat, si fiul agresorului, in varsta de 19 ani, a luat parte la fapta macabra, insa nu a spus nimic de frica tatalui sau, care il batea constant.
Medicii legisti au gasit pe corpul minorului arsuri grave, dar si urme de vanatai cauzate de agresiune sexuala. Atat barbatul, cat si mama lui Jeremiah, isi vor petrece urmatorii ani in spatele gratiilor. Ferguson este acuzat ca l-a torturat si omorat pe baiat in noiembrie anul trecut, iar femeia ca a ascuns dovezile crimei.

SURSA:ciao.ro(preluare The Sun)

Trimiteti mai departe