Să mai şi rîdem cu politicienii noştri. Nu ştiţi cum ar trebui rezolvată situaţia din Venezuela? Nu-i nimic! Vă spune senatorul PSD Panescu!

Aruncînd cîte un ochi pe paginile de facebook ale politicienilor ieşeni, nu de puţine ori ne izbim de adevărate mostre de umor.O postare gen “ţara arde şi baba se piaptănă” am găsit pe pagina de facebook a senatorului PSD de Iaşi Doru Panescu. Într-un moment cînd filiala ieşeană a partidului e în fierbere, cînd la Bucureşti lupta politică se poartă cu tot armamentul din dotare, senatorul Panescu ne vorbeşte de relaţiile noastre cu Venezuela. Aşa-i cînd nu ai nimic în spate după mai bine de un an de stat în Parlament.Iată postarea:
În calitate de președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Bolivariană Venezuela, am urmărit și urmăresc cu atenție sporită evenimentele din această țară. Cred că, prin discuții constructive și prin diplomație politică, clasa politică venezueleană, puternic scindată acum, va găsi drumul spre democrație.
Este poziția pe care am exprimat-o și public, în comunicatul de presă formulat împreună cu d-na senator Gabriela Crețu, Președinta Comisiei pentru afaceri europene, în contextul internațional nu foarte favorabil diminuării tensiunilor din acest stat.

Comunicatul integral, mai jos:
Comunicatul nu îl mai redăm pentru a evita să vă plictisim, stare urmată de înjurăturile de rigoare la adresa noastră.
Şi cînd te gîndeşti că Mihai Chirica, preşedintele de atunci al PSD Iaşi, s-a făcut luntre şi punte ca să îl pună pe Panescu deschizător de lista la Senat în decembrie 2016. Curat fler politic!

Trimiteti mai departe