Pe cine va nominaliza Iohannis să candideze la primăria Bucureşti?

Cine zicea că sasul e mort se înşeală! Iohannis joacă, şi joacă tare!

Ce credeţi că înseamnă debarcarea lui Cîrstoiu?Candidatul lui Ioha. Credeţi că s-a făcut fără voia lui? Ioha, ca să preia şi el vreo funcţie europeană, trebuie să livreze ceva. Altfel, vilă de protocol, indemnizaţie prezidenţială, cîţiva SPP-işti şi atît. Dar el vrea să mai meargă , să mai călătorească,că n-a văzut toată lumea, raşca başca să nu fie agăţat de justiţia din România. Aşa că trebuie să dea un cineva pe profilul Uniunii Europene de azi. Adică pe Nicuşor Dan. Dar ce te faci cu Cristian Popescu, cu salamul lui mîncat pe capota maşinii etc?Care place la toţi. Şi care se poate alege. Trebuiau rupte voturi de la el. Aşa că, hop Cîrstoiu. Ăsta rupea voturi de la el, nu de la Piedone. Aşa că Iohannis a decis că trebuie altul, care să nu-i pună bolovani în drum lui Nicuşor Dan. Că doar nu credeaţi că decizia au luat-o Ciucă şi Ciolacu? Slugile nu iau decizii, doar execută ce spun şefii.

Aşa că va fi alt candidat. Care va fi ăla? Nu ştim. Dar ce ştim sînt următoarele. Nu va fi Firea pentru că, ducă-se pe pustii, ar putea nu să rupă , ci chiar să-l bată pe Dan. Nu va fi Rareş Bogdan, pentru că ăsta nu poate rupe de la Piedone. Nu va fi nici Burduja, pentru că nu e sigur că l-ar vota toţi liberalii, darămite să scoată ceva din traista lui Piedone. Va fi un social-democrat , totuşi, în opinia noastră. Un liberal nu poate rupe voturi de la Cristian Popescu.

Chichirezul e că Iohannis, ca să capete postul visat, care o fi ăla nu ştim, trebuie să livreze viitorul preşedinte. Cine cîştigă Bucureştii, are toate şansele să cîştige prezidenţialele. Aici e tot chichirezul. Lăsaţi-le pe celelalte!

Trimiteti mai departe