Sondajul PSD şi şmecheria aferentă!

Sondajul PSD care a ajuns, deocamdată, doar pe reţelele sociale, are un mic chichirez!

Datele care se dau despre situaţia existentă în judeţ sînt, în opinia noastră, reale. Da, PSD şi Cojocaru conduc, iar ordinea celorlalţi este cam aia care se spune. Sigur, că s-a luat un procent de la Alexe, juma de procent de la Movilă, tot atîta de la Ostaficiuc, că s-a luat cîte puţin de la PNL, AUR şi ADU, că s-au pus unu două procente în plus la Cojocaru şi PSD, face parte din joc. Toată lumea ştie asta, nu-i surpriză. Tot ce contează e că tabloul care ni se prezintă pare destul de aproape de realitate.

Şi chichirezul care e? Păi, e că PSD ne prezintă doar realitatea care îi convine. Nu credem că social-democraţii ieşeni au comandat doar un sondaj, ăsta de pe judeţ.În mod sigur au comandat unul şi pe municipiul Iaşi. Ar fi chiar culmea să nu fie aşa. Doar că pe ăla încă nu-l fac public. De ce oare?Păi, răspunsul e simplu de dat. Acolo, pe municipiul Iaşi, ”e nasoale”.Acolo PSD nu mai e primul nici la lista de consilieri şi nici la candidaţii la primărie. Ba mai rău, Balanişcu e de abia al treilea.

Aşa că de ce să faci public ceva ce nu te avantajează? Publicul trebuie să ştie că merge treaba pe judeţ şi atît. Cît despre primăria şi Consiliul Local Iaşi, mucles!

Trimiteti mai departe