Care a fost adevăratul ”şpil” al conferinţei de presă de ieri a lui Mihai Chirica?

Cîteva vorbe în plus despre conferinţa de presă de la primăria Iaşi de ieri.

Trecem peste ”marele proiect” de transport pentru Iaşi, în realitate o ciorbă reîncălzită la fiecare patru ani începînd cu 2016.

Ceea ce dorim să remarcăm este regia spectacolului, mai precis împărţirea rolurilor.În rolul de prim-solist a apărut consilierul Eduard Boz. De ce? Pentru că proiectul prezentat este al asociaţiei pe care el co conduce? E posibil şi asta dar, ţinînd cont că a fost o ”schemă” cu vădit iz electoral, parcă n-am prea crede.

Faptul că Mihai Chirica i-a îngăduit lui Boz să-i ia faţa, cum se spune, trebuie să însemne ceva.Să fie legat de zvonurile că Eduard Boz dă puternic din coate pentru a prinde un loc eligibil pentru listele de la alegerile parlamentare şi Chirica dă un semn pozitiv în acest sens?Să fie legat de scenariul în care Alexe pierde alegerile pentru CJ, Chirica sare haţ să preia conducerea şi, cum nu poate de unul singur , îşi pregăteşte susţinători? Nu ştim să rapundem. Dar un scenariu pentru eventualitatea înfrîngerii lui Alexe este deja stabilit. Dar ce te faci dacă şi Chirica pierde alegerile? Atunci să te ţii comedie în PNL Iaşi!

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*