AUR intră pe cai mari în competiţia pentru Bucureşti!

George Simion reuşeşte o lovitură de proporţii în cursa electorală pentru primăria generală a Bucureştilor!

Consultantul şi analistul politic Cozmin Guşă a anunţat că a acceptat propunerea liderului AUR de a deveni candidatul partidului la funcţia de primar general al Capitalei!

Şi ce mare lovitură e asta , se vor întreba unii?

Este! Guşă activează de mai bine de 20 de ani în politica românească, este uns cu toate alifiile şi este depozitarul unui bagaj mare de informaţii. În plus, nu poate fi agaţat, el nefăcînd, după ştiinţa noastră, obiectul nici unui dosar instrumentat de vreo procuratură din ţară, ceea ce nu se poate spune despre adversarii săi.Acuza principală care îi este adusă, cea de a fi om al ruşilor, o trecem la ”şi altele”. Fără dovezi în sprijinul ei, aceasta rămîne doar un mijloc de a-i bloca ascensiunea politică. La urma urmei, orice persoană nmai vocală din ţara asta care nu este de acord cu felul în care merg treburile devine automat ”om al ruşilor”. Asta e acuza zilei. Mîine va fi alta, depinde din ce direcţie va bate vîntul.

Are şanse de victorie Guşă? Greu de spus.Dacă privim contracandidaţii, un ipocrit ce face pe populistul, un medic, unul bun chiar, care, însă, nu lasă impresia că înţelege în ce piesă joacă şi un şmecher ce vrea să lase impresia că este doar un băiat bun neînţeles de ceilalţi, da. Dacă ne uităm la maşinăria mediatică ce îi va sta împotrivă, nu prea. Ce este cert e că va băga mulţi AUR-işti în Consiliul general al Capitalei. Ceea ce candidatul de pînă azi al AUR nu ar fi reuşit să facă. Plus va reuşi tuşarea mai puternică a imaginii partidului.

George Simion joacă o carte intersantă, dar nu este una servită! Să vdem ce-i va intra. Va prinde fulul sau va rămîne cu trei bucăţi?

Trimiteti mai departe