Încă o formaţiune politică intră , de azi, în campanie electorală la Iaşi!

Petru Movilă a demisionat din funcţia de city manager al Iaşilor!

Şi ce mare ştire e asta, vor întreba majoritatea cititorilor? Păi, este. Motivul invocat de Movilă a fost acela că îşi doreşte să se ocupe de campania electorală a ADU. Şi de aici avem şi ştirea. ADU, absent total pînă acum, intră, de azi în campanie electorală. Problema pentru ei este că Movilă, care va candida pentru preşedinţia CJ, o va face de unul singur,şi nu în tandem cu colegul candidat la primăria municipiului. Spunem asta pentru că Marius Bodea este total absent din viaţa politică ieşeană. De ce? Are, probabil, motivele lui. Ascunse?

Şi dacă tot am vorbit despre tandemuri ,să le vedem şi pe celelalte.

La PNL tandemul Chirica-Alexe merge şnur, indiferent dacă se simpatizează sau nu unul pe celelălat. Din funcţiile pe care le ocupă au atît mediatizare cît şi vizibilitate.Iar discursul este nepolitizat. Sigur, cît se poate.

La PSD este vizibilă echipa Cojocaru-Balanişcu şi încercarea de a se completa şi ajuta unul pe celelălat, discursurile celor doi încercînd să fie cît mai puţin politizate. Deocamdată n-au reuşit total.

La AUR lucurile sînt oarecum diferite. Deşi vizibili în mijloacele media la care au acces, atît Ciuhodaru cît şi Ostaficuc au discursuri strict politizate, fără nici un accent pe problematica municipiului şi a judeţului. Cine ştie, poate ăsta li s-a spus că e spaţiul lor de joacă.

La SOS România nu ştim nici măcar cine vor candidaţii, d-apoi să mai şi vorbim despe tandem.

Trimiteti mai departe