PSD Iaşi s-a extins! Candidează şi pentru AUR!

Doi social-democraţi candidează la Iaşi pentru AUR. Tudor Ciuhodaru şi Marius Ostaficiuc sînt cei care vor flutura steagul suveranismului în faţa ieşenilor!Rîdeţi cît vreţi, dar nu-i de răs!

Nu credem că cei doi, aleşi parlamentari în PSD-ul globalist al lui Ciolacu, au trecut acum, după lupte grele cu propria conştiinţă(aici puteţi să mai rîdeţi o dată, dacă vreţi!), de partea poporului.

Că şi-au căutat şi ei un culcuş înţelegem. Ce nu înţelegem este politica de cadre a lui George Simion.Fiind un partid nou, clamat antisistem, ar fi trebuit să aducă în faţă oameni noi, care nu au avut legături în trecut cu acesta. Cînd colo, ne trezim pe post de candidaţi cu resturile rămase de la masa comună pesedisto-liberală.Cazul nu e singular. Şi la Constanţa candidează la primăria muncipiului, fiindu-ne prezentat ca un astru strălucitor, un liberal pînă mai ieri, căutător şi el de loc călduţ, pentru că la el în casă se ocupaseră paturile.Dacă am căuta, sigur am mai găsi şi prin alte judeţe candidaţi AUR reşapaţi din ”foşti”.

Care o fi chichirezul? Nu ştiu, poate o fi vreo treabă deşteaptă şi nu o înţelegem noi. Poate ar trebui ca Simion să iasă în faţă şi să explice. Pînă atunci, vedem cum oamenii care vor să scape de pesedişti şi liberali au ca alternativă tot pe aceştia!

Trimiteti mai departe