Dragomir Tomaşeschi(SOS România):”Ar fi foarte bine ca Diana Iovanovici Şoşoacă să candideze la primăria ieşeană”!

Conform spuselor lui Dragomir Tomaşeschi, preşedintele Organizaţiei judeţene Iaşi a Partidului SOS România, candidatul formaţiunii politice la primăria Iaşi nu a fost încă stabilit deoarece se încearcă aducerea pentru candidatură a Dianei Iovanovici Şoşoacă.

”Insist în această direcţie pentru a scoate din letargie viaţa politică ieşeană. Cred că ar putea reuşi să cîştige. Iar asta ar fi foarte bine pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale. Băsescu şi Iohannis au devenit preşedinţi din postura de primari.” a spus Tomaşeschi.

În ce priveşte candidatul partidului la funcţia de preşedinte al CJ Iaşi, acesta va fi stabilit în următoarea perioadă, cel mai probabil alegerea urmînd a fi făcută între Tomaşeschi şi medicul Iulian Şerban, decizia finală urmînd să aparţină Dianei Iovanovivi Şoşoacă.

Dragomir Tomaşeschi a mai spus că partidul şi-a stabilit deja candidaţii în peste 60 de localităţi din judeţ, în timpul rămas la dispoziţie făcîndu-se eforturi pentru acoperirea tuturor unităţilor administrative.

”Începînd de azi ne ocupăm şi de strîngerea de semnături pentru lista de candidaţi la alegerile europarlamentare a partidului. Ni s-a cerut să strîngem 20.000 de semnături. Mult, dar vom încerca”
a spus, în finalul interviului telefonic, Dragomir Tomaşeschi.

Trimiteti mai departe