Ce înseamnă plecarea lui Ostaficiuc şi Ciuhodaru din PSD iaşi?

PSD Iaşi este pe punctul de a pierde doi oameni, zice-se, importanţi:parlamentarul Marius Ostaficiuc şi europarlamentarul Tudor Ciuhodaru. În favoarea cui? A AUR.

Despre Ciuhodaru nu este nimic de spus şi nici nu credem că este o mare pierdere pentru organizaţia social-democrată ieşeană. Traseist cu vechi state de serviciu, medicul ieşean nu a fost niciodată un social-democrat. ”Ubi bene, ibi patria” ziceau strămoşii noştri latinii. Pentru cei care nu cunosc limba (am învăţat-o într-a 8-a, cît s-a putut, azi se învaţă despre Andreea Esca şi Ţancă Uraganul!) ”unde e bine, acolo e şi ţara”. Verificaţi CV-ul politic al reputatului medic ieşean şi vă veţi convinge.

Cu Ostaficiuc este altă treabă. Social-democrat din fragedă pruncie(a fost membru şi la tineret!), om de bază al lui Nechita(ştie el la ce mă refer!), Ostaficiuc este o pierdere pentru PSD Iaşi.Fără vorbele la el, dar om de partid prin excelenţă, deputatul ieşean era un fel de placă turantă în organizaţia ieşeană. Şi atunci, de ce pleacă? Lăsaţi-le pe astea spuse în interviul dat Ziarului de Iaşi cum că nu se mai regăseşte, că nu înţelege, că rămîne cu ochii boldiţi şamd. Treaba e mult mai simplă.A aflat că nu va mai prinde un loc eligibil în anul în curs. Atît. Apare şi întrebarea: pentru cine a fost sacrificat Ostaficiuc? E de la Iaşi sau de la Bucureşti? E femeie, că, de, aşa vin ordinele de la Bruxelles, iar Ciolacu nu face un pas pe lîngă de ce i se spune? Un pic de răbdare, că vom afla. Nu mai este mult.

Cîteva cuvinte şi despre beneficiarul mutării, AUR adică. Este bine sau rău pentru ei transferul celor doi? Şi, şi. Pentru masa mare de votanţi nu prea dă bine să iei în căruţă un rebut pesedist şi un altul cu ceva potenţial. Pe de altă parte, adversarul principal al AUR este PSD. Orice ruptură, orice produce demoralizare sau disoluţie în tabăra social-democrată este bun pentru partidul lui George Simion. Aşa că, din punctul nostru de vedere, AUR nu poate fi criticat pentru manevra efectuată.

Mai vorbim!

Trimiteti mai departe

1 Comment

  1. Felicitări, pentru prezentarea reala a situației. Asa se explica ca pe 24 ian ei mergeau de mana la Biserica Trei Ierarhi

Comments are closed.