Dragomir Tomaşeschi (SOS România): ”Vom face public un program de guvernare locală”

Alături de Alianţa pentru Unitatea Românilor(AUR), partidul care creşte în sondajele date publicităţii(sînt şi din alea ţinute în sertare!)este Partidul SOS România. Ascensiunea acestuia se bazează pe creşterea constantă în popularitate a senatorului de Iaşi Diana Ivanovici-Şoşoacă.Pentru a afla ce fac ”şoşocarii” l-a Iaşi l-am intervievat pe preşedintele judeţean al formaţiunii, Dragomir Tomaşeschi.

-Care este principala dumneavoastră activitate în aceste zile?

-Ne aflăm într-un proces de organizare. Pînă acum avem filiale în peste 40 de localităţi ale Judeţului. Sîntem organizaţi în toate oraşele şi continuăm să ne constituim filiale în comune.Nu peste tot găsim exact ce căutăm, aşa încît procesul continuă.

-Cine sînt cei care vin în partid?

-Avem peste 1000 de adeziuni. Oamenii vin să se înscrie la sediul nostru sau o fac online.Sînt oameni de toate categoriile. Ave, şi avocaţi, doctori, profesori. Nu trebuie să le prezentăm prea multe lucruri , pentru că asta o face Diana zilnic. Ne orientăm ca persoanele venite să nu fi avut sau să aibă probleme cu legea şi să nu aibă un trecut politic pătat. Avem printre noi şi oameni care au activat în trecut în alte partide, dar nici un nume foarte cunoscut.

-Cînd vă veţi face cunoscuţi candidaţii la primării, Consiliul judeţean şi la toate consiliile din judeţ?

-Fiind în plin proces de organizare, acest lucru va mai dura şi nu aş putea spune cînd vom face publice numele candidaţilor noştri. Propuneri deja sînt. După ce le vom definitiva, listele vor fi reanalizate în Biroul Executiv central al partidului.Ce vă pot spune este că în foarte scurt timp vom face public un program de guvernare locală, pentru ca oamenii să ştie exact ce dorim în cazul particular al judeţului Iaşi.

Trimiteti mai departe