Teoria hîrdăului de cîcat!

După o lungă pauză, cauzată de aia, aia şi ailaltă, reluăm activitatea pe multiubita şi apreciată platformă!
Subiectul de început este hîrdăul de căcat.

Deşi, la o primă ochire, pare a a fi doar o simplă extravaganţă a unei eventuale stări de ebrietate, neavînd nici o legătură cu subiectul obişnuit al acestui site, adică politica, realitatea este alta.
Hîrdăul de căcat face parte din arsenalul oricărui poitician respectabil. Cînd unul, sau una, altul, sau alta, nu percutează, pac un hîrdău de căcat în capul lui(ei).
Acestea fiind spuse pregătim şi noi nişte hărdaie de căcat. Destinatari? Toţi politicienii ieşeni. Fără diferenţă de sex, naţionalitate sau religie.
Că eşti băiat de fost securist, că eşti un zgărciob arogant, că eşti un aburitor de doi lei care acum 30 de ani umblai la uşile altora după un blid de mîncare, că eşti unul care şi-a tras ziar online..N-are importanţă.
Hîrdăul de căcat este pregătit.
Instrucţiuni de folosire:se amestecă căcatul pînă se face o pastă fină , după care se varsă în capul ipocritului care vrea să pară altceva decît este. Dacă nu este de ajuns , se varsă şi un al doilea hîrdău.Se foloseşte la momentul oportun. Nici prea devreme, că nu are efect, nici prea tîrziu, că listele sînt deja făcute.
Cei care nu sînt ipocriţi de fel , nu au a se teme. Căcatul nu e pentru ei.

Trimiteti mai departe