A rămas cum s-a stabilit!Daniel Juravle şi Cezar Baciu, viceprimari ai municipiului Iaşi!

Nici o surpriză la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Iaşi de astăzi! Aşa cum se stabilise de vineri seara, în Biroul Politic Judeţean al PNL, Daniel Juravle(PNL) şi Cezar Baciu(Independent) au fost aleşi viceprimari ai Iaşului.

Chestia interesantă a fost doar la lansarea candidaturilor. În timp ce Juravle a fost propunerea PNL, Cezar Baciu a fost propunerea primarului Mihai Chiriac. Dealtfel , şeful administraţiei locale a şi mulţumit fostului USR-ist pentru serviciile aduse.

Declaraţiile politice ale consilierilor Roşu(USR) şi Bălănişcu(PSD) au fost simple lamentări, menite a atrage atenţia presei, ambii ştiind foarte clar că jocurile sînt făcute.

Votul a fost o simplă formalitate, în condiţiile în care USR nu a participat la vot , iar PSD s-a obţinut.Cei doi propuşi au obţinut, fiecare, cel 14 voturi necesare accederii în funcţie.

Pe cale de consecinţă, municipiul Iaşi are, de azi încolo, admnistraţie 100% liberală, Cezar Baciu neputînd fi încadrat în altă parte din moment ce a fost propunerea liberalului Mihai Chirica.

Tot ce a mai rămas de făcut pentru ca înţelegerea PNL-PMP-Cezar Baciu să fie implinită este numirea liderului PMP Iaşi, Petru Movilă, în funcţia de city-manager. Un pic de răbdare, doar avem de a face cu oameni de onoare!

Trimiteti mai departe