Mihai Tudose a fost la Iaşi pentru a încerca dinamizarea organizaţia PSD!

Activitatea in campanie a PSD Iaşi nu pare a mulţumi ”centrala” bucureşteană a partidului!

Acesta este şi motivul pentru care unul din ”greii” partidului, Mihai Tudose, a descins , ieri, val-vîrtej, la Iaşi , în încercarea de a dinamiza campania organizaţiei.

Surse din partid spun că Tudose a avut nu mai puţin de 5 întîlniri, dintre care una pe zona Paşcani şi una pe zona Răducăneni. Cu toate ameninţările şi batăile cu pumnul în masă , la întîlnirile cu fruntaşul social-democrat s-au prezentat primari cît să-i numeri pe degete, semn clar că ameninţarea acestora că nu se vor implica in campania electorală este pusă în practică.

În concluzie, în PSD Iaşi domneşte o stare de nelinişte şi îngrijorare relativ la rezultatul apropiatelor alegeri.Cel mai îngrijorat se spune că ar fi Marius Ostaficiuc, care, în schimbul prezenţei sale pe liste pe un loc potenţial eligibil, şi-a asumat un anumit scor electoral, scor ce, în condiţiile de acum , pare dificil de atins.

În ce-l priveşte pe Ostaficiuc, surse din partid spun că acesta ar încerca o apropiere de Camelia Gavrilă. Miza acestei manevre ar fi voturile celor doi oameni pe care Gavrilă i-a propulsat în Consiliul Local Iaşi, Marian Dalban şi Elvira Rotundu. Cu aceste voturi, Ostaficuc ar putea avea un cuvînt greu de spus în alegerea celor doi viceprimari ai municipiului. Contactată telefonic, Camelia Gavrilă a spus că nu este interesată să participe la eventualele manevre ale lui Ostaficiuc.”Pentru mine, oamenii ăştia sînt subiecte închise” a mai spus Gavrilă.

Trimiteti mai departe