Liberalii ieşeni,mai tari ca Petre Ispirescu! Au anunţat aproape 600 de noi înscrieri în partid în ultimele zile!

Celebrul culegător de basme al secolului al XIX-lea ar rămîne pur şi simplu cu gura cascată la povestea transmisă , azi, de PNL, ieşenilor, prin vocea preşedintelui Organizaţiei municipale, Mihai Chirica! Primarul în funcţie a spus, într-o conferinţă de presă, fără măcar să clipească,că ieşenii au dat buzna la sediul din Podu Roş:590 de noi înscrişi în ultimele două, trei zile!

Pe bune? Chiar aşa? Şi cum s-au înscris oamenii ăia? Dacă am socoti la 3 minute completarea cererii de înscriere(deşi, probabil, ia cu unu, două minute mai mult) ar ieşi cam 1770 de minute necesare înscrierilor. Adică, 29 de ore şi 30 de minute. Adică, dacă secretariatul liberal a muncit şi duminica, 9 ore şi 50 de minute pe zi. Adică, PNL Iaşi , de cel puţin trei zile încoace, s-a ocupat numai de primirea cererilor de înscriere depuse de ieşenii entuziaşti. Sigur, ni se va spune că s-au făcut cereri în grup, că s-au completat şi on-line şi altea alea. Da, bine…

În realitate, avem doar o poveste de PR clocită de liberali. Conform celor declarate la conferinţa de presă, înscrierile s-au făcut în ultimele două, trei zile. Cine este, tot de trei zile, preşedinte al Organizaţiei municipale? Mihai Chirica, candidatul PNL la funcţia de primar al Iaşului. Goanga liberală vrea să arate celor creduli că Mihai Chirica se bucură de susţinere masivă, oamenii, doritori de mult timp de liberalism, dînd năvală doar atunci cînd au avut certitudinea că liberalismul municipal va fi condus de Chirica. De aici , aprecierea de care se bucură Chirica, priza care o are la oameni etc.

Slabă! Arătaţi cererile de înscriere şi luăm goanga de bună. Nu o faceţi? Atunci, e un simplu exerciţiu de prostire a indecişilor şi de a scoate şi pe alţii la vot!

Trimiteti mai departe