Chiar şi bărbaţii celebri o mai iau pe cocoaşă! În cazul lui Johnny Depp ”autorul” faptei a fost chiar soţia!

Actorul Johnny Depp este foarte iubit de oameni datorită carismei pe care o are, dar și pentru că joacă excepțional în peliculele care l-au făcut celebru.
Însă, o informație șocantă a ieșit la suprafață, după mulți ani. Johnny Depp ar fi încasat bătaie de la fosta sa soție, Amber Heard, în urmă cu patru ani, în 2016. Actorul a declarat că fosta soție i-a dat un pumn în față, numind-o ”lovitura decisivă”, după ce actorul ar fi pierdut la masa negocierilor 650 de milioane de dolari, arată Mediafax.
Pe de altă parte, presa străină a scris despre Johnny Depp faptul că el și-ar fi bătut, din 2013 până în 2016, timp de trei ani, de 14 ori soția, în urma consumului de droguri, alcool și fiind și gelos din fire. Totuși, Johnny Depp a ”fentat” acuzațiile care i-au fost aduse atunci, spunând că în 2016 chiar fosta soție l-ar fi bătut, din cauza…foștilor manageri! În plus, actorul a mai pierdut 100 de milioane de dolari pentru că nu și-a plătit taxele timp de 17 ani. Johnny Depp a vrut să se ”răzbune” pe fosta soție, dar soția lui a comentat imediat, zicând că o face de râs în fața prietenilor săi.
După mariajul dezastruos cu Johnny Depp și după ce a avut o relație plină de despărțiri și împăcări și cu Elon Musk, Amber Heard are în prezent o relație cu cineasta Bianca Butti, în vârstă de 38 de ani. Noua parteneră a actriței se luptă în prezent cu o boală gravă, cancerul la sân, după ce reușise să o învingă acum câţiva ani, potrivit dailymail.co.uk. Amber Heard nu este la prima relaţie de acest gen, în trecut actrița a mai a mai avut o parteneră chiar și înainte de mariajul cu Depp, cu fotografa Taysa van Ree, chiar dacă în interviuri spunea că nu se lasă definită de cuvântul „bisexuală”.

(ciao.ro)

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*