Chiar şi bărbaţii celebri o mai iau pe cocoaşă! În cazul lui Johnny Depp ”autorul” faptei a fost chiar soţia!

Actorul Johnny Depp este foarte iubit de oameni datorită carismei pe care o are, dar și pentru că joacă excepțional în peliculele care l-au făcut celebru.
Însă, o informație șocantă a ieșit la suprafață, după mulți ani. Johnny Depp ar fi încasat bătaie de la fosta sa soție, Amber Heard, în urmă cu patru ani, în 2016. Actorul a declarat că fosta soție i-a dat un pumn în față, numind-o ”lovitura decisivă”, după ce actorul ar fi pierdut la masa negocierilor 650 de milioane de dolari, arată Mediafax.
Pe de altă parte, presa străină a scris despre Johnny Depp faptul că el și-ar fi bătut, din 2013 până în 2016, timp de trei ani, de 14 ori soția, în urma consumului de droguri, alcool și fiind și gelos din fire. Totuși, Johnny Depp a ”fentat” acuzațiile care i-au fost aduse atunci, spunând că în 2016 chiar fosta soție l-ar fi bătut, din cauza…foștilor manageri! În plus, actorul a mai pierdut 100 de milioane de dolari pentru că nu și-a plătit taxele timp de 17 ani. Johnny Depp a vrut să se ”răzbune” pe fosta soție, dar soția lui a comentat imediat, zicând că o face de râs în fața prietenilor săi.
După mariajul dezastruos cu Johnny Depp și după ce a avut o relație plină de despărțiri și împăcări și cu Elon Musk, Amber Heard are în prezent o relație cu cineasta Bianca Butti, în vârstă de 38 de ani. Noua parteneră a actriței se luptă în prezent cu o boală gravă, cancerul la sân, după ce reușise să o învingă acum câţiva ani, potrivit dailymail.co.uk. Amber Heard nu este la prima relaţie de acest gen, în trecut actrița a mai a mai avut o parteneră chiar și înainte de mariajul cu Depp, cu fotografa Taysa van Ree, chiar dacă în interviuri spunea că nu se lasă definită de cuvântul „bisexuală”.

(ciao.ro)

Trimiteti mai departe