Maricel Popa spune ce va face la referendum!

Preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa şi-a făcut publică poziţia referitoare la referendumul de la sfîrşitul acestei săptămîni.
Într-o conferinţă de presă care a avut loc astăzi, Popa a spus că ve merge la referendum şi va vota ”DA”.
”Susţin în totalitate iniţiativa prin care căsătoria va fi definită drept uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie. Sînt un familist convins care se află la prima şi ultima căsătorie din viaţă. Trebuie să dîm un exemplu pentru viitor. Noi votăm pentru viitor, nu pentru prezent.” şi-a explicat opţiunea Maricel Popa.
Liderul PSD Iaşi a mai spus că nu înţelege înverşunarea cu care este privit referendumul atît în ţară cît şi în afara ei. ”Nu înţeleg de ce trebuie să fim etichetatţi drept conservatori, învechiţi etc.Au existat referendumuri pe această temă şi în alte ţări europene şi acolo nu s-a ajuns la aşa o dihonie ca la noi. Cu doar două săptămîni în urmă s-a votat în Slovenia pentru definirea căsătoriei. S-a votat ”DA” într-un mod covîrşitor dar nu s-a întîmplat ce se întîmplă la noi.” a mai spus Popa.
Preşedintele CJ Iaşi nu a omis să trimită o săgeată şi către ”amicul” său politic, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica.”Domnul primar tace pe acest subiect şi mă opresc aici că nu mai vreau să spun mai mult.” a încheiat Maricel Popa.

Trimiteti mai departe