Mofturi de vedetă! Kim Kardashian şi-a schimbat look-ul ca să fie asortată cu culoarea noii sale maşini!

Kim Kardashian a surprins pe toata lumea cu schimbarea de look electrizanta: verde neon, la fel ca bijuteria pe patru roti de la volanul careia si-a facut aparitia pe o strada din Miami.

In varsta de 37 de ani, sotia lui Kanye West a fost insotita de o prietena apropiata, Larsa Pippen, potrivit publicatiei Daily Mail. Si nu, Kim Kardashian nu si-a vopsit parul, ci a purtat o peruca verde neon. Ea a imbracat o rochie scurta, gri metalic si mulata, care i-a evidentiat talia de viespe, iar in picioare si-a pus o pereche de pantofi realizati de sotul ei.

In timp ce unele surse afirma ca bolidul scump ar fi al lui Kim Kardashian, ea a scris un mesaj pe una dintre pozele publicate pe contul sau de Instagram din care reiese ca l-ar fi imprumutat. “Had cu get a neon green lambo to match my hair (n.r.: A trebuit sa fac rost de un Lamborghini ca sa se potriveasca cu parul meu)!!!” este afirmatia notata de vedeta pe o imagine urcata pe Instagram Stories. La cate milioane de euro are in cont diva, sunt multi care cred ca bijuteria pe patru roti face parte deja din colectia sa.

Atat cand si-a facut aparitia in fata restaurantului unde a luat cina, cat si la plecare, diva a atras toate privirile… mai ales ca pe urmele ei era o armata de paparazzi.

Kim Kardashian, mama a trei copii
Kim Kardashian a devenit cunoscuta dupa ce familia ei a participat în reality show-ul “Keeping Up With The Kardashians”. Are o relatie cu raperul Kanye West din anul 2012 si au impreuna trei copii: North West (n.: 15 iunie 2013), Saint West (n.: 5 decembrie 2015), Chicago West (n.: 15 ianuarie 2018). Cel din urma mostenitor al cuplului a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

SURSA:ciao.ro

Trimiteti mai departe