PSD Iaşi: Sînt pe făraş doi consilieri locali?

Şedinţa de ieri a Consililului Local Iaşi nu va rămîne fără urmări pentru aleşii social-democraţi!

Surse foarte bine informate de la vîrful conducerii PSD Iaşi spun că la mijlocul lunii viitoare se va ţine o şedinţă de analiză a activităţii consilierilor locali, persoanele intervievate convergînd la unison că există disfuncţionalităţi.Deocamdată se vorbeşte de posibile încălcări ale statului partidului. În cazul în care acestea se vor dovedi fondate, cei în cauză vor compărea în faţa Comisiei de disciplină a PSD Iaşi, existînd posibilitatea clară a retragerii sprijinului politic, fapt echivalent cu excluderea din partid. Alte surse de la vîrful partidului spun însă că nu se va merge chiar pînă la excludere, ci se va căuta eficientizarea comunicării interne.

Intervievat telefonic, Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi, a confirmat atît ţinerea şedinţei, cît şi posibilitatea ca doi aleşi locali PSD să apară în faţa Comisiei de disciplină, fără a-i nominaliza, însă.El a mai spus că noul început pentru Organizaţia PSD Iaşi, anunţat într-o conferinţă de presă ţinută joi, are la bază, în principal, respectarea statutului partidului, şi, de aceea, este necesară şedinţa de analiză anunţată.

Întrebat despre răzgîndirea consilierului Paul Boişteanu în a-şi da demisia, Popa a spus că a fost surprins. ”El este cel care şi-a anunţat demisia, nu i-a cerut-o nimeni. A anunţat-o în şedinţa de Birou Politic Judeţean, ne-am strîns mîinile şi a plecat. Dacă s-a răzgîndit, asta este!” a mai spus Maricel Popa.

Trimiteti mai departe