Adevăratul ”spiderman” trăieşte în Paris! S-a căţărat patru etaje pentru a salva un copil care atîrna de balustradă! 30 de secunde i-au fost de ajuns!

Tanarul a fost supranumit Spiderman in carne si oase.

Imediat ce a vazut acel copil care se zbate intre viata si moarte, pentru ca ramasese prins de balustrada apartamentului in care locuia, barbatul a intervenit. El e considerat acum un adevarat erou, primind porecla de Spiderman.

Datorita abilitatilor sale impresionante, tanarul de culoare a reusit sa escaladeze cateva etaje intr-un timp record, iar momentul a fost filmat. Sute de mii de internauti au urmarit imaginile cu sufletul la gura.

Momentele in care tanarul a reusit sa il salveze in mod miraculos pe copilul de 4 ani s-au petrecut in Paris, Franta. Barbatul supranumit Spiderman a reusit sa observe la timp episodul socant si a intervenit de urgenta.

El a povestit ulterior ca se afla intr-o masina, dar si ca in jurul acelui bloc se adunasera foarte multi oameni. Trecatorii il observasera pe baietel cum atarna prins cu o singura mana de balustrada blocului in care locuia tatal sau.

Desi nimeni nu se astepta la acest lucru, tanarul a luat pe loc decizia sa escaladeze imobilul pentru a ajunge cat mai repede la copilul care risca sa se despinda in orice secunda si sa pice in gol. In doar 30 de secunde, eroul pe care toata lumea l-a numit adevaratul Spiderman a intervenit si l-a salvat pe micut.

Gestul tanarului a fost considerat incredibil de catre francezii care au distribuit imaginile de milioane de ori. Datorita abilitatilor sale supraomenesti, eroul salvator Spiderman a reusit sa se prinda de alte balustrade de la acel bloc si sa ajunga cu o viteza record la copilul de 4 ani.

Din cate se pare, tatal micutului, in varsta de 36 de ani, se afla la cumparaturi atunci cand s-a petrecut totul si nu a avut idee. La scurt timp de cand s-a aflat acest lucru, el a fost retinut de catre oamenii legii pentru neglijenta.

Totodata, un vecin incercase fara succes sa il apuce pe baietelul de 4 ani, speriat de faptul ca va pica in gol. Pe nume Mamadou Gassama, tanarul de culoare a fost „omul potrivit, la momentul potrivit”. Supranumit Spiderman e un imigrant din Mali si a reusit imposibilul in acea situatie imposibila.

SURSA ciao.ro(preluare mirror.co.uk)

Trimiteti mai departe