Vosganian explică de ce creşte ALDE în sondaje!

Preşedintele Organizaţiei judeţene Iaşi a ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a spus, astăzi, într-o conferinţă de presă, că evoluţia formaţiunii sale politice în sondaje nu trebuie privită de către PSD ca un atac la coaliţia de guvernare. ” Sînt persoane care se arată neliniştite de creşterea pe care o înregistrăm. Sperăm ca acest lucru să fie interpretat ca o întărire a poziţiei coaliţiei, în condiţiile în care ascensiunea ALDE în sondaje era previzibilă.” a spus Vosganina.

Conform spuselor deputatului ALDE, sondajul comandat la nivelul întregii ţări a fost finalizat în opt judeţe din zona sudică a României.” Am dorit să vedem poziţionarea liderilor naţionali şi locali , precum şi cum stăm în intenţiile de vot. În judeţele în care sondajul a fost finalizat avem scoruri între 12 şi 20%, ultimul rezultat fiind înregistrat în judeţele Arges şi Prahova. Sîn judeţe în care sîntem umăr la umăr cu PNL. În orice caz, în toate cele opt judeţe coaliţia PSD-ALDE depăşeşte 50%.” a mai spus Vosganian.

Creşterea în sondaje este pusă de liderul ALDE Iaşi pe seama asocierii de către populaţie a numelui liderilor cu cel al partidului, reuşindu-se astfel şi ieşirea imagistică de sub sigla PNL. În plus, a mai spus Vosganian, ALDE are un mesaj bine conturat şi consecvent.” Noi, cei din conducerea ALDE , ne cunoaştem personal de multă vreme, în partid neexistînd dispute interne.Cred că ALDE este un bun exemplu despre cum trebuie să evolueze un partid.” a mai spus Varujan Vosganian.

În ce priveşte judeţul Iaşi, sondajul este încă în desfăşurare.

Trimiteti mai departe