“Balaurul” PNL Iaşi are două capete! Unul e al municipiului, celălalt al judeţului!

Ce se întîmplă în PNL Iaşi?
Ultimele şedinţe ale Consiliului Local(CL), respectiv Consiliului Judeţean(CJ) au arătat că, în acest moment, PNL Iaşi este divizat profund. De la strategia unitară de combatere cu orice preţ a oricăror iniţiative PSD în cele două consilii(la care nu achiesăm, în opinia noastră opoziţia trebuie făcută punctual!) s-a ajuns că cele două mari organizaţii liberale, cea judeţeană şi cea municipală, au propriile linii de acţiune, independente una de cealaltă.
Să ne explicăm pe scurt. În CL liberalii ieşeni au votat fără probleme bugetul municipiului pe anul în curs primimd în schimb aprobarea majorităţii pentru toate amendamentele propuse.În ciuda dezminţirilor date de preşedintele Organizaţiei Municipale PNL, deputatul Marius Bodea, lucrurile arată a un fel de blat. Iar dacă, totuşi, Bodea spune adevărul, atunci are o problemă în organizaţia pe care o conduce, recte linia trasată de el nu este respectată de consilierii liberali. Atacul făcut ieri prin intermediul unui comunicat de presă relativ la instalarea a o mie de camere de supraveghere în Iaşi cade în gol. Aleşii locali liberali au votat deja acest proiect. Comunicatul ar fi fost de mare efect dacă ar fi fost dat ÎNAINTE de votare. Acum, după ce aleşii locali PNL l-au votat este aproximativ egal cu zero.
În CJ lucrurile au stat altfel. Conduşi de neobositul Romeo Vatră, liberalii ieşeni au atacat , în mare, toate proiectele propuse de majoritate, unele cu temei, altele fără. Dar au făcut ceea ce au spus întotdeauna, adică opoziţie.
Întrebările adresate celor doi lideri liberali ieşeni, deputaţii Costel Alexe şi Marius Bodea, relativ la comportamnetul aleşilor PNL din cealaltă organizaţie s-a rezumat la răspunsuri tip “asta întrebaţi-l pe Bodea” sau “întrebaţi-l pe Alexe”.
Trăgînd linie şi adunînd , ne dă că azi în PNL Iaşi există un război nedeclarat încă oficial. Combatanţi, Marius Bodea şi Costel Alexe. Avantaj pe moment Alexe. El are în spate toţi primarii liberali din teritoriu, în timp ce Bodea se bazează, sau speră că se bazează, pe organizaţia din municipiu, slabă, în opinia noastră, în acest moment.
Războiul va continua. Stăm cu ochii pe el!

Trimiteti mai departe