Toţi Doamne şi toţi trei! Dintre ei se va alege viitorul viceprimar al Iaşului!

Conform unor surse extrem de bine informate de la vîrful PSD Iaşi, numirea viitorului viceprimar al municipiului va fi “un jeux a trois”, sau, pe româneşte vorbind, va fi ales unul din trei.
Reamintim că , odată cu excluderea din PSD a viceprimarului Gabriel Harabagiu , unul dintre cele două funcţii de viceprimar rămîne văcantă. Cealaltă rămîne bătută în cuie pe Radu Botez, deşi nu ştim ce face acolo.
Revenind la informaţiile primite de la oameni extrem de bine informaţi din PSD, totul va fi o întrecere între trei actuali consilieri locali.
Primul nominalizat este profesorul Traian Florentin Ciubotaru, cadru didactic la Liceul “Octav Băncilă”,
unitate de învăţămînt subiect al unui articol al platformei noastre pe motiv că la o clasă elevii trebuiau să stea în picioare sau cu fundul(corect, alt cuvînt!) pe bănci pentru că nu aveau scaune.
Al doilea este dezvoltatorul imobiliar, deghizat în urmă cu doi ani în consilier local, Florin Boca. Ambiţiile samsarului imobiliar erau cu mult mai mari în urmă cu doi ani. Boca dorea să ajungă senator. Nu s-a putut. De ce? Nu ştim, dar Boca ar putea să întrebe un independent.
Al treilea nume este cel al profesorului Paul Boişteanu. Despre el nu putem spune multe lucruri pentru că nici nu s-a băgat, din cîte ştim noi, în combinaţii politice, nici nu făcut propagandă în Consiliul Local.
Surprinde lipsa din lista dată de sursa noastră a consilierului Gabriel Surdu, de care cam toată presa ieşeană era avizată că va fi ocupantul fotoliului de viceprimar lăsat liber. Şanse sînt, însă, pentru că, potrivit sursei noastre, lucrurile nu sînt, încă, bătute în cuie.

Trimiteti mai departe