Iaşul nu mai este oraş “roşu”! Excluderea definitivă a lui Chirica din PSD a devenit strict o chestie birocratică!

Mihai Chirica, primarul Iasiului si lider PSD local, gesticuleaza catre reprezentantii mass media, miercuri 22 Februarie 2017, in Palatul Parlamentului inaiintea sedintei Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat (PSD). ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO

Epoca Mihai Chirica în PSD Iaşi s-a încheiat!
Întrunit astăzi, Biroul Politic Judeţean al PSD Iaşi a votat cu o largă majoritate de voturi excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, a viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a fostului deputat Sorin Iacoban. De remarcat că din cei cinci membri ai organizaţiei municipale care au fost propuşi pentru sancţionare, unul, Paul Boişteanu, a scăpat neatins.
Deşi decizia finală se va lua abia în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv Judeţean, ce va avea loc la sfîrşitul săptămînii viitoare, surse de la vîrful partidului ne-au confirmat că aceasta va fi o simplă formalitate, tabăra care consideră că Mihai Chirica a încălcat disciplina de partid fiind majoritară şi în organismul menţionat.
Conform sursei menţionate, este posibil ca excluderile din PSD Iaşi să nu se oprească aici. Cei vizaţi sînt colaboratorii apropiaţi ai primarului Chirica din Consiliul Local Iaşi. “Dacă vor înţelege că au ajuns acolo pe listă de partid şi nu pe persoană fizică vor rămîne, dacă nu vor pleca.” a mai spus sursa.
În opina comisaruldeiasi.ro şedinţa de astăzi a fost ţinută tocmai pentru a arăta susţinătorilor lui Chirica că soarta sa a fost deja hotărîtă, oferindu-le, astfel, o portiţă de retragere, fapt confirmat şi de alte surse din partid.

Trimiteti mai departe