Şi ce dacă a absolvit dreptul? Cea mai veche meserie din lume i s-a părut mai bănoasă!

Povestea ei este demnă de un film! Claudia de Marchi a absolvit Dreptul şi s-a angajat ca avocat. A devenit lector la Universitatea de Drept Unis Sorriso, dar în urmă cu un an a început să se prostitueze. Acum, Claudia de Marchi susţine că a strâns o avere de peste 125.000 de dolari şi are o vilă de lux în Brazilia.
Fosta avocată le cere clienţilor 200 de dolari pe oră şi 900 de dolari pe noapte. Astfel, Claudia de Marchi a reuşit să strângă o avere impresionantă. Mai mult, focoasa blondă susţine că îi place ceea ce face. De asemenea, Claudia nu crede că este o simplă prostituată. Ea susţine că face sex doar cu oameni educaţi şi că tot ea impune regulile.

„Mă hotărâsem deja că nu vreau să devin mamă. Decizia mea a avut legătură cu nişte frustrări pe care le-am acumulat de-a lungul anilor. De la început, mi s-a părut că profesia pe care o aveam era foarte macho, cu bărbaţi care se bazau pe taţii lori pentru a urca pe scara socială. Eu nu am avut părinţi avocaţi, deci a trebuit să fac totul pe cont propriu. Cu toate acestea, am devenit din ce în ca mai nefericită şi frustrată. Într-o zi mama mea a văzut un interviu cu escorte de lux la televizor. Ea m-a încurajat când m-am hotărât să mă prostituez (…) O prostituată face orice pentru bani. Eu nu. Eu fac sex doar cu oameni educaţi. Bărbaţii cu care mă culc sunt minunaţi. Eu ador sexul. N-aş practica această profesie dacă n-aş iubi sexul! Astfel, am găsit o modalitate de a face bani practicând ceea ce îmi place, comercializându-mi corpul şi libidoul”, a povestit Claudia de Marchi, pentru Daily Mail.
SURSA:cancan.ro

Trimiteti mai departe