Chichirău a trecut de la filmări şi jigniri la ameninţări pe faţă!

Este un nou scandal între deputatul USR, Cosette Chichirău și liderii PSD. De această dată, Chichirău s-a certat cu Eugen Nicolicea, din cauza modificărilor la regulamentul Camerei Deputaților.

Eugen Nicolicea susține că deputatul USR l-a amenințat că se va ocupa personal să ajungă în pușcărie. ”Doamna Cosette Chichirău a venit la mine și mi-a spus că se va ocupa personal ca eu să ajung la pușcărie. Am spus asta ca să rămână pentru stenogramă”, a spus Nicolicea, în plenul Camerei Deputaților.
La rândul său, Cosette Chichirău a spus că Eugen Nicolicea a comis un abuz în Comisia de Regulament, atunci când a refuzat să introducă în dezbatere cele peste 6000 de amendamente ale USR la regulamentul Camerei Deputaților.

”Astăzi s-a produs un abuz incalificabil. Domnul Nicolicea a comis un abuz uriaș, atunci când a refuzat să introducă amendamentele noastre la regulament.

Este un abuz care se sancționează penal și doream să îi transmit asta personal. Nu ați introdus amendamentele noastre, ați comis un abuz și veți plăti pentru asta”, a spus Chichirău.
Preluare stiripesurse.ro

Trimiteti mai departe