Aliat-surpriză în lupta primarului Chirica împotriva ţinerii Balului Centenarului!

Primarul Mihai Chirica şi-a găsit un susţinător neaşteptat în campania sa împotriva ţinerii unui Bal al Centenarului la Iaşi, la finele lunii noiembrie a acestui an. Şeful municipalităţii, care a denumit viitorul eveniment drept “balul morţii”, va fi avut surpriza să constate că senatorul PNL Iulia Scântei a folosit aceleaşi argumente în combaterea proiectului, un observator neutru putînd avea impresia că acestea sînt rodul gîndirii unui singur om.
Într-o conferinţă de presă ce a avut loc azi la sediul PNL, Iulia Scîntei a cerut direct preşedintelui CJ, Maricel Popa, să îngheţe proiectul balului.”Vă rog domnule Maricel Popa nu cheltuiţi banii alocaţi de Guvern pentru a face un bal al centenarului la Iaşi invitînd 600 de parlamentari, miniştri, consilieri, staf tehnic, doar pentru a marca nejustificat, imoral, jignitor, faptul că acum o sută de ani Iaşul trecea printr-o gravă criză umanitară” a spus Scântei. În opinia liberalului ieşean, anul în curs este unul de comemorare şi nu de celebrare. “Un bal al centenarului am putea să facem în luna martie a anului viitor, atunci cînd vom aniversa Unirea Basarabiei(corect Moldova estică-n.r.) cu ţara-mamă. Anul acesta comemorăm.” a mai spus Scântei.
Şi dacă tot a venit vorba de Centenar , Scântei a felicitat CJ Iaşi pentru suma obţinută de la Guvern pentru finanţarea manifestărilor, amintînd, totuşi, că judeţul Vrancea a primit mai mult. Liberalul a spus toate acestea atrăgînd atenţia că nu doreşte să fie cîrcotaş. O credem pe cuvînt, nici nu ne închipuiam aşa ceva!

Trimiteti mai departe