Declaraţiile Simonei Halep după ce a pierdut în faţa Elenei Svitolina

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul mondial şi principala favorită, a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore. Românca a pierdut în faţa tenismenei din Ucraina Elina Svitolina, cu 6-3, 6-4, în ultimul meci din Grupa Roşie a competiţiei. În conferinţa de presă, Simona Halep a făcut câteva mărturisiri la care unii nu se aşteptau să le audă.
Simona Halep a mărturisit că se bucură că s-a terminat şi a spus că meciul cu jucătoarea de tenis Elina Svitolina a fost unul bun. În plus, ea se bucură că acum poate să plece în vacanţă, unde îşi va încărca bateriile pentru următoarele competiţii.
“Este un sentiment bun, pentru că s-a terminat. A fost că un maraton în ultimele luni. S-au întâmplat multe lucruri, a fost şi putină presiune. Cred că am jucat mai bine decât în meciul cu Wozniacki. Acesta a fost şi obiectivul meu. Bineînţeles, am făcut tot ce puteam pentru a câştiga, dar nu s-a întâmplat. Ea a jucat foarte bine şi a meritat să câştige. Nu sunt supărată. Ok, nu-mi place că am pierdut, dar a fost un an grozav şi sunt fericită să merg în vacanţă acum.
Astăzi, am simţit că nu e totul de partea mea, că nu pot încheia punctele, că nu funcţionează. A fost dificil să-mi găsesc ritmul, să fac puncte caştigătoare. Simt că m-am bătut până la final şi că a fost un meci bun. Nu grozav, dar bun. După şapte minute în vestiar, mi-am spus că a fost un an foarte bun. Este foarte bine că am ajuns numărul 1 în acest an. A fost obiectivul meu, aşa că e ok”, a declarat Simona Halep în cadrul unei conferinţe de presă.
Simona Halep va pierde primul loc mondial dacă jucătoarea cehă Karolina Pliskova va câştiga turneul de la Singapore.
SURSA:cancan.ro

Trimiteti mai departe