Incredibil! Copil tîrît în lesă de propria mamă! VIDEO!

Revoltător! O femeie a fost filmată trăgându-l pe fiul ei cu lesa pe stradă. În imagini, copilaşul este prăbuşit la pământ, dar mama lui continuă să îl târască pe asfalt. Incidentul a fost surprins de un trecător care a filmat întreaga scenă.

Imaginile au devenit imediat virale, iar femeia din Liverpool, Marea Britanie, a fost aspru criticatCu toate că femeia a insistat că nu a făcut nimic rău, Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi verfică toate imaginile care au ajuns la secţie.ă de către internauţi. Contactată de presa locală, femeia a insistat că nu este o mamă rea. Femeia a explicat că fiul său de patru ani suferă de autism şi că nu îl poate controla altfel.
„Cu toate că femeia a insistat că nu a făcut nimic rău, Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi verfică toate imaginile care au ajuns la secţie.Fiul meu e autist, când se enervează se aruncă pe jos şi nu ai ce să-i faci. Ce fac în acel videoclip e singurul lucru pe care îl pot face pentru a-l mişca. Face chestia asta mereu şi nu mă lasă să îl iau de jos. Oamenii încearcă să mă facă să par o mamă rea. Ar trebui să-mi cunoască situaţia, înainte să-şi dea cu părerea şi să mă judece”, a declarat femeia, pentru Liverpool Echo.
Cu toate că femeia a insistat că nu a făcut nimic rău, Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi verfică toate imaginile care au ajuns la secţie.
SURSA:cancan.ro

Trimiteti mai departe