Ieri PSD conferinţă de presă despre nimic, azi a venit rîndul liberalilor!Tot despre nimic!

Ne-am potcovit iarăşi cu o căruţă de vorbe!

Pentru că asta a fost conferinţa de presă a primarului Mihai Chirica şi Costel Alexe.

Cu riscul de a fi catalogaţi drept cîrcotaşi, considerăm că trenul metropolitan nu este altceva decît un vehicul electoral cu care liberalii vor să rupă gura votanţilor. Proiectul nici măcar nu este unul nou. A fost ideea lui Radu Botez, pe atunci la ALDE, în campania din 2016.
Într-o polologhie ce a ţinut vreme îndelungată Chirica, Alexe şi consilierul Boz ne-au vorbit despre ce va fi, despre ce avantaje vor fi etc. Dar ce s-a făcut concret? Nimic, e în stadiul de proiect. Atunci faceţi bine şi duceţi proiectul la capăt şi, în cazul în care va fi unul de succes, n-aveţi decît să vă bateţi cu cărămida în piept.

Chestia de azi îmi aduce aminte de anul 2016, cînd se vorbea într-una de spitalul regional de urgenţă. Băi, cîte discuţii, cît dat cu părerea, cît avînt, de ziceai că într-un an va fi gata. Au trecut opt ani de atunci. Şi? Unde-i spitalul?

De vorbăraie sîntem sătui. Conferinţa de presă de azi îmi aduce aminte de zicala românească:”mînzul e-n iapă şi tu îi pui căpăstru”.Deci, lăsaţi întîi iapa să fete! Vedeţi după aceea ce mai faceţi!

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*