Catalogul candidaţilor la primărie(XI)!

Din acest moment vom analiza doar candidaţii partidelor sau alianţelor politice care vor intra în mod cert în viitorul Consiliu Local:PSD, PNL, AUR,ADU, nu neapărat în această ordine. Candidatul unui al cincilea partid, SOS România, care are şanse de a realiza cele cinci procente, nu-l analizăm dintr-un motiv extrem de simplu:încă nu-l ştim.

Mihai Chirica(PNL)-Marele favorit începe să aibe probleme. Cu noul dosar în care a fost trimis în judecată. Nu va fi băgat la puşcărie , că nu e timp pentru asta. Problemele sînt de imagine. Vin dosarele unul peste altul, va fi hărmălaie şi alte alea.El încă stă să se aleagă doar prin el însuşi. S-ar putea să fie suficient, s-ar putea să nu fie. Vedem. Nota 5(primarul în funcţie, asta e !).

Marius Bodea(ADU)_ Nu înţelegem mare lucru. Bodea e invizibil în campanie şi totuşi e cotat al doilea cam în toate sondajele. Poate nu mai înţelegem noi ce înseamnă campanie şi ceea ce contează e doar on-line-ul. Că acolo e tare Bodea. El nu are calităţi de lider în opinia noastră, dar dacă alţii cred altfel…Nota -3(nu face nimic, fac alţii pentru el).

Bogdan Balanişcu(PSD)-Pare a se fi resemnat cu poziţia de pierdantul de serviciu. Cine ştie, poate ăsta e scenariul şi el aşa trebuie să joace. Nota-3

Tudor Ciuhodaru(AUR)-Şi-a găsit nişa , sănătatea, şi trage tare pe direcţia asta. La cîţi bolnavi sînt, inclusiv mintali, nu e o idee rea.Poate urca. Nota -5,5

Viorel Blăjuţ-Normal, patronul incendiilor n-ar fi trebuit să intre în discuţia noastră fiindcă are sub 10%. Dar ne-a plăcut sloganul campaniei:”356.786 motive pentru a vota”. Nu ştim dacă am reţinut cifra corectă. Dar ideea e tare. Adică fiecare are un motiv propriu şi personal de a vota. Nu e pentru toată lumea să înţeleagă, dar e tare. Dom Blăjuţ, daţi o primă la ăia care v-au făcut sloganul că ”e isteţi”!

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*