Se rupe coaliţia PSD-PNL?

Situaţia candidatului comun PSD-PNL la primăria generală a Bucureştilor este pe punctul de a distruge coaliţia de guvernare!

PNL a anunţat că dacă Cătălin Cîrstoiu nu mai are sprijin PSD, atunci PNL va avea propriul candidat la alegerile locale.

Probabil asta şi vrea PSD. Să scape de liberali. Alianţă care este percepută în teritoiu ca fiind împotriva firii şi care va face ca primarii social-democraţi să nu tragă pentru eventualii candidaţi comuni la europarlamentare şi,în perspectivă, la alegerile generale din decembrie.

În plus, ţinînd cont că Cîrstoiu este candidatul preşedintelui Iohannis, PSD semnalizează că a venit timpul să nu mai fie băgate în seamă dorinţele locatarului de la Cotroceni.

PNL, care şi-a pus toate ouăle în sacoşa numită Iohannis, blufează. Fără sprijin PSD, vor obţine la europarlamentare un scor dezastruos. Asta în situaţia în care chiar se va rupe coaliţia.Prin ceea ce face, PSD nu dă semne că ar avea ceva împotrivă, aşa că eventuala reconciliere liberalii o vor obţine cu pierderi importante.

Nu înţeleg manevrele PNL. E mai slab ca Gheorghe, iar Ionel pe care se baza de atîta vreme, nu-l poate ajuta pentru ca s-a îmbolnăvit. Şi, totuşi, el sare la gîtul lui Gheorghe. Care va fi rezultatul?

Sau ,mai ştii, poate o fi vreun plan clocit în exterior care e musai să iasă!

Trimiteti mai departe