Arde gazul ca city manager , aşa că trebuie să zică şi el ceva! Petru Movilă îşi dă cu părerera despre A8”

Dom,le mie mi se face rău cînd vreunul ne ia pe toţi de proşti.

Petru Movilă, city manager, lăsat pe tuşă de ultimele alegeri generale, a găsit cu cale să nea dea ceva lecţii despre ce ar trebui să facem să avem autostrada A8 într-o postare pe facebook.În treacăt fie spus, primele autostrăzi au fost construite în SUA acum mai bine de 100 de ani, iar pînă vom face noi una, nu va mai fi necesară, că mijloacele de transport vor fi altele.

Dar, să revenim.

Se mai face un pas pentru Autostrada Iași – Tg. Mureș: studiul de fezabilitate pentru tronsonul Tg.Mureș – Tg. Neamț va fi finalizat săptămână viitoare.
Am urmărit cu mare atenție toți pașii făcuți în ultimele zile.
zice Movilă.

Serios, se mai face un pas? Către ce? Un studiu de fezabilitate egal cu zero. Întrebaţi căte studii de fezabilitate care n-au avut nici o finalizare s-au făcut în ţara asta. Urmăriţi cu atenţie? Dar cine vă credeţi? Iohannis?

Mai spune Movilă că ” trebuie să fim foarte clari, uniţi şi vehemenţi în ceea ce ănseamnă implementarea acestui proiect”.

Clari sîntem de ceva ani. Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Dovada? A8 nu există, nu s-a început construcţia. Uniţi? Nu sîntem. Dar ce înseamnă ”vehemenţi”? Aveţi proprietatea termenilor? Vehemenţa pute a revoltă. Asta vreţi?

Ei, şi faza cea mai tare de abia cum urmează.

Voi monitoriza toate activitatile, deciziile Ministerului Transporturilor ședințele tehnice ale CNAIR de prezentarea a stadiului proiectului și vă voi ține la curent cu tot ce se întâmplă.

Dar cine te-a abilitat pe tine să faci monitorizări? Mai mult, există vreo instituţie guvernamentală însărcinată cu aşa ceva şi eşti tu membru , iar noi n-am aflat?

Aşteptăm de la Petru Movilă, city manager al Iaşului, ceva pentru Iaşi. Vorbe despre autostrada A8 auzim de ani şi ani. Spuneţi mai bine că ocupaţi funcţia de două luni şi, deocamdată, ioc!

Trimiteti mai departe