Situaţia la zi din PSD Iaşi!

După ce cu cîteva zile în urmă am descris situaţia tensionată din filiala ieşeană a PNL, a venit timpul să aruncăm un ochi şi în ograda social-democraţilor!

Nici aici lucrurile nu stau pe roze. Conform unor surse foarte bine informate care are acces la deciziile naţională a partidului, conducerea actuală are sabia lui Damocles deasupra capului.Neatingerea scorului naţional al partidului sau pierderea alegerilor pentru Consiliul Judeţean va duce la niscaiva tăieri de capete. Nemulţumirile conducerii centrale sînt legate de lipsa unor personalităţi puternice în partid , lipsa de proiecte care să atragă voturi, plus dezbinarea care există în filială. Spunem asta pentru că şi aici, ca şi la liberali , doritorii sînt mult mai mulţi decît scaunele preconizate a se obţine.Deocamdată, poziţia lui Cojocaru nu este ameninţată, el conducînd, strîns, în disputa cu Alexe. Dar nimeni nu poate să prevadă exact ce se va întîmpla pe 9 iunie.Spunem asta pentru că Bogdan Cojocaru nu face nimic, aşteptînd ca alţii să-i umple sacii. Pe moment, aceştia există, dar vor exista şi mîine?

Nu sînt văzuţi bine nici cei care folosesc politica doar ca o proptea pentru derularea afacerilor lor.

La cele expuse mai sus să mai amintim şi nemulumirile femeilor social-democrate care cer mai mare expunere.

În plus, să mai adaugăm că şi fostul lider Maricel Popa lucrează pentru a încercare o revenire în fruntea PSD Iaşi.

Toate acestea fac credibil zvonul tot mai puternic că de la Bucureşti s-ar dori revenirea lui Mihai Chirica în fruntea PSD Iaşi, cu scopul de a aduce oameni noi şi a construi o altă echipă. Dacă zvonul este adevărat, ar mai rămîne să vrea şi Chirica, care tocmai este pe punctul de a încăleca total PNL Iaşi!

Trimiteti mai departe