Urmează marea negociere! Căruţele cu lovele ar fi deja pregătite!

Image: 555761317, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no

Zvonuri tot mai puternice şi mai insistente spun că tîrguiala pentru ocuparea unui loc eligibil pentru listele de la alegerile parlamentare ar fi început deja!Personaje care au muncit şi s-au strofocat pentru partidele lor şi-o vor lua, elegant şi democratic, în mînă, pentru a face loc baştanilor doldora de marafeţi!

Zvonistica spune că un loc de parlamentar este deja amanetat pentru un fiu. Un alt fiu(tata, Dumnezeu să-l ierte!) se chinuie să-şi facă loc.Se mai învîrt prin zonă oameni de afaceri din diverse zone, să spunem , aşa, la întîmplare, zona hotelieră, cea a serviciilor medicale şi a transporturilor.

Zona cea mai accesibilă pare a fi, tot conform zvonisticii, cea a partidelor în urcare şi a celor iubitoare de flori apreciate de femei.Partidul lui Şoşo nu are căutare, deocamdată, fiindcă acolo dă cu virgulă şi cu zecimale. Dacă astea vor dispărea , probabil se va negocia şi acolo, pentru că o campanie prezidenţială costă lovele sănătoase, nu glumă.

Pentru a avea idee cam de ce biştari vorbim, apelăm tot la zvonistică(e un fel de a spune!). Cică pentru un loc 4 pe lista de deputaţi i s-ar fi cerut, de către un partid actualmente spart în două, 50.000 de hîrtii europene unui binecunoscut afacerist din tărg. Omul a refuzat şi a făcut bine. Locul n-a fost eligibil. la partidul cu flori, în 2020, cică i s-ar fi cerut substanţial mai mult . A refuzat din nou şi acum caută alte zone că, de , stă cam de multişor pe bară. Încă nu cunoaştem mercurialul, dar credem că preţurile au crescut!

Trimiteti mai departe