Catalogul candidaţilor la primăria Iaşi!

Începînd de azi vom monotoriza extrem de atent activitatea celor care şi-au anunţat, sau este sigur că şi-o vor anunţa în viitor, candidatura la funcţia de şef al administraţiei locale ieşene. Vor fi puse note pentru candidatul X, funcţie strict de modul în care acţiunile sale din săptămîna trecută îl ajută sau nu în atingerea scopului propus. Deocamdată îi avem pe Mihai Chirica, Marius Bodea, Bogdan Bălănişcu. Intră aici şi Tudor Ciuhodaru. Este neclar dacă ultimul va avea sau nu sprijinul vreunui partid politic, dar intenţia de a candida şi-a anunţat-o. Pe măsură ce vor apare şi alţi candidaţi, îi vom nota şi pe ei.

MIHAI CHIRICA– Început de an dezastruos pentru primarul în funcţie.A fost trimis în judecată în dosarul ”Flux”. Asta lasă impresia adversarilor săi că sfîrşitul său politic nu e departe, ceea ce îi va mobiliza. Căderea de zăpadă de acum 12 zile a fost, însă, o lovitură de imagine şi mai grea pe care a primit-o Chirica. S-a văzut că pur şi simplu o situaţie de doi lei, care poate apărea de mai multe ori într-o iarnă, este imposibil de manageriat.Ieşenilor nu le-a căzut bine asta. Se va vedea clar la vot. Desigur, dacă Mihai Chirica va fi pe buletinele de vot. NOTA-3.

MARIUS BODEA-Inactiv, deşi se putea mînca o pîine bună pe seama dificultăţilor lui Chirica. A ratat o posibilitate importantă de creştere în opţiunile de vot. Pe de altă parte, nici nu a dat cu oiştea în gard.Stă în aşteptare. NOTA-5

BOGDAN BĂLĂNIŞCU-Comentariile pentru activitatea lui Bodea i se potrivesc şi lui. Mănuşă. NOTA-5

TUDOR CIUHODARU– Medicul ieşean are alt teren de joacă, Parlamentul European. A ieşit cu o declaraţie de sprijin faţă de agricultorii români. Cum prin municipiul Iaşi nu prea avem fermieri, nu ştim cu ce îl va ajuta asta la candidatură. Oricum, a punctat la capitolul imagine, că la urma urmei, intervenţia sa a fost vizionată şi de ieşeni. NOTA-5,5.

Trimiteti mai departe