Care-i treaba cu întîlnirea Simion-Şoşoacă la Viena?

Păi, nu e aşa de complicat. Cei doi sînt singuri politicieni aflaţi în creştere în opţiunile de vot ale românilor. Ne sînt băgaţi pe gît Gioană, Ciolacu, Ciucă drept viitori preşedinţi. Cam greu. PNL e terminat de subordonarea completă faţă de Iohannis, care a fost, şi este, orice, dar nu preşedintele României, iar PSD se termină prin guvernarea alături de liberali. Ei sînt cei care se termină, şi nu liberalii prin cooperarea cu PSD, dar, se pare, nu au înţeles asta. Cît despre Geoană are emblemă clară: candidat, posibil, al SUA.

Bun, şi atunci ce mare şmecherie cu întîlnirea Simion -Şoşoacă? A avut loc sau nu ? Sincer, nu ştim, scrim de la Iaşi, care e la 400 de kilometri de Bucureşti. Dar, să zicem că a fost. Dacă se făcea la terasa lui Ion din cartierul Colentina era o ştire oarecare. Dar s-a făcut la Viena, zic cei care au dat ştirea. Ce vrea să însemne asta? Păi, Viena, lucru cunoscut cam de toată lumea, e capitala spionajului european, teren liber pentru toate părţile. În plus, se zice de mult timp , influenţa ruşilor în Austria ar fi foarte mare. Punîndu-i drept întîlniţi la Viena, cei doi devin automat drept suspecţi că ar fi sub mîna ruşilor. Aşa că, mai bine să-i luăm pe ceilalţi.

În opinia noastră, ăsta e tot chichirezul ştirii. Legarea, atît a lui Simion , cît şi a lui Şoşoacă de ruşi. Dar nu ca pînă acum, ci legaţi de centrul unde ruşii au influenţă.Vedem ce o să fie!

Trimiteti mai departe