Lansare candidaţi ALDE Iaşi! Cică!

Anunţata lansare a candidaţilor ALDE la primăria şi Consiliul Local Iaşi a a vut loc , azi, în Grădina Copou!
Senzaţia lăsată a fost cea a unui eveniment organizat în pripă, amatoristic,în care nimeni nu ştia unde să stea şi ce a are de făcut. Cam slab, chiar şi în vreme de pandemie.

Viceprimarul Radu Botez şi-a anunţat , în mod oficial, candidatura sa la postul de şef al administraţiei locale ieşene.Totodată, Botez a prezentat şi pe cîţiva dintre cei care vor candida din partea ALDE la Consiliul Municipal Iaşi.”Sînt oameni noi în politică sau care nu au făcut niciodată politică la nivel înalt. Au meserii stabile, au realizări profesionale, nu candidează pentru a obţine avantaje de pe urma alegerii. Vor doar să facă administraţie.” a spus Botez.

Cei prezentaţi, în număr de opt, sînt cadre didactice universitare şi oameni de afaceri. Presei i-a fost distribuită şi o listă cu propunerile ALDE pentru CL care conţine 13 nume. Întrebat de ”informaţiadeiasi.ro” de ce lista nu este completă, Botez a răspuns că sînt , în total, 34 de candidaţi, care, din diverse motive, nu au participat la lansare. Lipsa numelelor lor de pe listă ne face , totuşi, să credem, că lista completă de candidaţi ALDE este încă în lucru.

Trimiteti mai departe