La 61 de ani a născut o fetiţă perfect sănătoasă! E nepoata sa!

O femeie de 61 de ani a adus pe lume propria nepoată. Aceasta s-a oferit să fie mamă purtătoare pentru copilul conceput cu material genetic de la fiul ei și de la cumnata lui.

Cazul inedit al familiei din Nebraska a ajuns în presa din întreaga lume. Din cauza legilor statului, pe certificatul de naștere al copilului apar bunica și fiul ei, în dreptul mamei și al tatălui. Uma Louise a venit pe lume săptămâna trecută, conform stirileprotv.ro. Părinţii ei sunt Matt şi Elliott, un cuplu de acelaşi sex căsătorit oficial.

Când s-au hotărât să aibă un copil, s-a pus problema ovulelor şi a mamei purtătoare. Din fericire pentru aceștia, ambele probleme s-au rezolvat în familie. Cu ovule donate de sora lui Elliott şi lichid seminal de la Matt a rezultat prin fecundare în vitro embrionul pe care mama lui Matt l-a purtat în pântec. Femeia a fost nevoită să facă o serie de tratamente hormonale pentru a putea purta bebelușul.

„Trebuia să-mi amintesc mereu că va veni ziua în care o voi naşte şi le-o voi da părinţilor ei, că pot să le fac acest dar. Întrebam mereu medicii care sunt şansele de succes. Şi ne ziceau: Nu există cazuri de manual de femei care nasc la 61 de ani”
, a povestit femeia.

(click.ro)

Trimiteti mai departe